Cursus en Workshops

Cursus ‘Edelsmeden’ en Workshops ‘Maak je sieraad in één dag’ in Den Haag

Het is mogelijk om bij mij een 12-delige avondcursus ‘Edelsmeden’ of één van de diverse Workshops ‘Maak je sieraad in één dag’ te volgen. Voor meer informatie kan je contact met mij opnemen.

Cursus Edelsmeden

Cursus Edelsmeden

Heb je altijd al eens met metaal willen werken of sieraden in zilver willen maken?
Dan is dit een leuke cursus om achter “het geheim van de smid” te komen. Je leert van begin af aan ontwerpen, zagen, vijlen, solderen en uiteindelijk polijsten (glimmend maken) van je zelfgemaakte sieraad.

Lees meer

Sieraden Workshop Den Haag

Sieraden Workshop “Maak je diabolo ring in één dag”

Wil je met je vrienden, familie of wellicht met je collega’s in een middag kennis maken met het goudsmeden en een zilveren ring maken? Dan is dit een leuke workshop om mee te beginnen.

Lees meer

Sieraden Workshop Den Haag

Sieraden Workshop “Maak je ring met een edelsteen”

Hou je ook zo van sieraden met mooie stenen, dan is dit een leuke workshop om zelf een ring met een edelsteen te maken. Uit een zilverplaatje gaan we zelf een basisvorm voor een ring ontwerpen en op maat maken.

Lees meer

Sieraden Workshop Den Haag

Sieraden Workshop “Maak zelf een overslag ring”

Lijkt het jou ook zo leuk om een eigen zilveren ring met diverse zilver bewerkingstechnieken te gaan maken? Dan is dit een leuke, nieuwe korte workshop van 2,5 uur voor jou.

Lees meer

Sieraden Workshop Den Haag

Sieraden Workshop “Zilveren hanger maken”

In deze workshop verzin je een eigen hanger vorm: deze ga je zagen uit een zilverplaat en vervolgens vijlen en solderen. Je kunt vervolgens het materiaal bewerken met hameren, diverse walstechnieken en eventueel gebruik maken van emaille, edelstenen en andere materialen.

Lees meer

Privé Workshop

Het is nu ook mogelijk om onder privé begeleiding een workshop bij mij te gaan volgen. Heb je zelf een idee of ontwerp voor een sieraad, maar niet de kennis en de gereedschappen om dit zelf te maken…   

Lees meer